Rusthuis Strijland
Webdesign by IT-Fusion
Home Kamers en verblijven Zorg en verpleging Dienstverlening Vrijetijdsbesteding Personeel Ligging Contact

Kamers en verblijven

Rusthuis Strijland biedt 28 éénpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers aan. Elke kamer is voorzien van een aangepast bed. De kamer kan naar eigen smaak ingericht worden. Iedere bewoner beschikt over de mogelijkheid om net als thuis een private telefoon aan te sluiten. De post wordt u dagelijks zo snel mogelijk bezorgd.

Familie en vrienden zijn steeds welkom!

De bezoekuren zijn volledig vrij. Familie en kennissen kunnen komen helpen bij de verzorging en de maaltijdbedeling. Het rusthuis voorziet in een volledige verzorging zowel overdag als 's nachts. Bereidwillige personeelsleden zijn altijd ter beschikking om op vriendelijke wijze bejaarde bewoners te begeleiden en bij te staan.

Kamer types

Momenteel beschikken wij over 2 types van kamers. Elk van een verschillende prijscategorie.

Incontinentiemateriaal is in de prijs inbegrepen!

De kostprijs van een kamer bedraagt per dag (basis 01.01.2017): Eénpersoonskamer ( oppervlakte 15 m² ) € 40,59 Eénpersoonskamer ( oppervlakte 27 m² ) € 46,98 Tweepersoonskamer ( oppervlakte 27 m² ) € 40,59 per persoon Een aantal zaken zijn niet inbegrepen in de dagprijs: aankopen en herstellen en wassen van persoonlijk linnen, dokterskosten, geneesmiddelen, kinesist (voor bewoners onder ROB-statuut), kapster, pedicure, drank en voeding buiten de maaltijden, eigen telefoonkosten, tv-distributie, ziekenvervoer, gebruik verpleegdeken, sondevoeding en toebehoren, benodigdheden voor persoonlijke hygiëne.
copyright@rusthuis strijland 2014
Kamers en verblijven